Trobada Catalunya Meridional – Guipúscoa

El dissabte 12 d’abril a la localitat tarragonina de Cambrils es va celebrar per tercer any consecutiu la Trobada d’ atletisme entre Catalunya Meridional (Tarragona) i Guipúscoa en les categories infantil i cadet.

Aquest any, el club d’ atletisme Runners El Vendrell contribuïa amb cinc atletes a la selecció infantil (Marina, Sandra , Melba, Senou i Alex) i dos atletes a la selecció cadet (Raúl i Alejandro).

La Marina era la primera en acció en la prova del 80mll i en un sèrie molt ràpida s’imposava amb un temps de 11’22. La Sandra mentrestant llençava el disc de 800gr fins obtenir una millor marca de 15’18, millorant el seu anterior registre. Al fossat de llargada la Melba feia quatre salts molt regulars molt a prop de la seva millor marca , obtenint un millor salt de 3,77 metres. El Senou tornava a superar el llistó col•locat en 1,40 a la prova de salt d’ alçada i, per últim, l’Alex llençava 8,50 metres a la prova de pes millorant la seva millor marca de sempre i quedant-se a tan sols 30 centímetres de la mínima del Campionat de Catalunya.

Pel que respecta a la categoria cadet , el Raúl inscrit a la prova de 100mll va finalitzar la prova amb un temps de 12’53. Amb aquest temps el Raúl assoleix la mínima de participació pel Campionat de Catalunya. L’Alejandro va tornar a agafar sensacions a la prova de llançament de pes amb una millor marca de 11,32 , distància que li permetrà participar en el Campionat de Catalunya del mes de juny.
Al mateix temps de la celebració d’ aquesta “Trobada”, també es va celebrar un control d’ altres proves on destaquem la marca aconseguida per l’Alejandro a la prova de disc. Els 32’19 metres aconseguits amb el seu primer llançament li permetran participar al Campionat de Catalunya en aquesta prova.

Bones sensacions les que ens deixen els nostres atletes. Estem segurs que amb l’ esforç i sacrifici que demostren en cada entrenament , els seus somnis estan més a prop.

You may also like...