La Mitja Marató del Vendrell més solidària que mai

IMG_3020

La 29 edició de la Mitja Marató del Vendrell es presenta amb novetats respecte a edicions anteriors.

A la roda de premsa que ha tingut lloc aquest dimarts 6 d’octubre de 2015 al CEE Garbí del Vendrell, han estat presents l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el regidor d’Esports, Ferran Trillas, el president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchís, la directora del CEE Garbí, Montserrat Bolaño.

El regidor d’Esports ha obert l’acte agraïnt als organitzadors, patrocinadors i col.laboradors per la seva implicació d’organitzar un esdeveniment d’aquestes magnituds on es necessita més de 100 voluntaris, sent un esdeveniment amb molts protagonistes diferents i amb caràcter popular, solidari, on es vol que sigui una festa popular on s’impliqui tot el poble i amb l’objectiu clar de recaptar el màxim de diners possibles per a poder dotar equipaments esportius a l’escola CEE Garbí. Trillas, ha recalcat que s’ha fet una crida a totes les entitats del municipi, tant esportives com culturals per tal que tothom col·labori voluntariament i és vegin identificades en un acte com aquest, per fer ambient i fer possible que sigui tot un éxit, aprofitant el privilegi històric, cultural i esportiu que té el Vendrell.

Tanmateix, des del Patronat Municipal d’Esports, s’està molt orgullós que novament una entitat del poble torni a organitzar la Mitja Marató. La part més tècnica ha anat a càrrec del president del Club Runners del Vendrell on ha explicat que pels adults, a les 9.30 h, a més de la prova de la Mitja Marató també podran còrrer les proves de 10K, 5K. A partir de les 12 h també hi hauran Curses infantils amb les distàncies (segons edat) de 325 m, 800 m i 1 milla. La cirereta del pastís serà la cursa de 100 m “specials” per a tots els nens i nenes amb discapacitat funcional que vulguin participar. Sanchís ha volgut recalcar que després de fer diferents estudis, reunions, propostes…, enguany s’ha volgut que aquest esdeveniment es totes les curses es desenvoluparan amb un recorregut urbà, amb sortida i arribada a La Rambla del Vendrell i en el cas de la mitja i la de 10K, s’arribarà fins a la ctra. Sant Salvador. Les inscripcions estan obertes fins al 20 d’octubre i s’han de fer on-line mitjantçant la web: www.mitjadelvendrell.cat

La directora del CEE Garbí ha agraït a tothom per l’implicació d’organitzar un esdeveniment d’aquest tipus on es fa moure a totes entitats del municipi i la quantitat de participants que es preveu. Bolaño ha felicitat a l’organització per tot l’esforç i el motiu solidari d’enguany.

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer ha tancat l’acte manifestant que estem i hem d’estar molt orgullosos del municipi que tenim, que s’implica en qualsevol acte i sobretot quan parlem de solidaritat. És un municipi ric culturalment, històricament i és un orgull de comptar amb un centre d’educació especial com el CEE
Garbí, únic centre públic d’educació espacial a la província de Tarragona fins al curs passat.

Després de la roda de premsa, s’ha presentat el vídeo promocional de la 29ª Mitja Marató del Vendrell 2015, realitzat per la Casa d’Oficis.

You may also like...