4.192,60 € recaptats a la 29a Mitja Marató del Vendrell

Avui dimarts 17 de novembre de 2015 s’ha fet entrega del xec de 4.192,60 € recaptats a la 29ª MITJA MARATÓ DEL VENDRELL que va tenir lloc el passat 25 d’octubre.

La directora del CEE Garbí, Montserrat Bolaño ha agraït al Patronat d’Esports, a l’Ajuntament del Vendrell i al Club d’atletisme Runners del Vendrell el fet de voler comptar amb el centre Garbí en un acte d’aquestes magnituds i que els més de quatre mil cent euros recaptats aniran destinats a la millora del gimnàs del centre amb equipaments pels alumnes. Bolaño també ha volgut recalcar que els alumnes del Centre s’han vist molt representats en aquest acte i tothom ha volgut col.laborar participant, fent xapes…

El regidor d’Esports del Vendrell, Ferran Trillas ha agraït a totes les persones que han fet possible, amb el seu granet de sorra, haver aconseguit aquesta xifra per a la millora d’equipaments esportius per a aquests alumnes d’educació especial. Trillas també ha destacat el fet de comptar amb una entitat del municipi, el Club d’atletisme Runners El Vendrell, per a la organització d’actes esportius i a més a favor del CEE Garbí, que entre tots es fa municipi.

Pablo Sanchís, president del Club Runners El Vendrell ha recalcat la bona implicació de totes les parts en l’organització d’aquest esdeveniment com també el plaer de poder organitzar un acte com aquest a favor d’una bona causa per a un centre d’educació especial. També ha volgut afegir, que els petits errors que van sorgir i que es van poder resoldre el mateix dia de la Cursa, serveixen per millorar per a properes edicions i esdeveniments.
Font: http://www.elvendrellesports.cat

You may also like...