Informació sobre la 34ª Cursa Vila del Vendrell

El proper diumenge, 22 de juliol, es cel·lebra la 34ª edició de la Cursa Vila del Vendrell.

ATENCIÓ CORREDORS

El circuit es mantindrà igual que el de l’any passat, amb sortida i arribada a la carretera del Doctor Robert. A continuació us deixem un enllaç AMB EL RECORREGUT I RUTÓMETRE DE LA PROVA en format Google Maps.

Les proves seran de:

 – 350 metres per als nascuts l’any 2003 en endavant (primera prova),
 – de tres quilòmetres (1 volta al circuit) per als nascuts entre el 1998 i el 2002 (segona prova) i,
 – de sis quilòmetres (2 voltes al circuit) per a la prova open (tercera prova).

A partir de les 19:00h es podran recollir els pitralls a la carpa situada al carrer Dr. Robert i l’inici de la primera prova serà a les 20:00 h. A mesura vagin finalitzant cada una de les proves es donarà el tret de sortida de la següent.

AQUEST DIUMENGE VOLEM SER BEN VISIBLES…TOTS AMB LA SAMARRETA GROGA DEL CLUB!!!

ATENCIÓ VOLUNTARIS

Els voluntaris haureu d’estar a la zona d’entrega de pitralls, Dr. robert amb carrer dels cafés, a les 19:00. Farem una petita trobada per acabar de situar a la gent i indicar les funcions de cada un de nosaltres. Per identificar-nos com a part de l’organització, portarem la samarreta del club.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.