• Dg. ag. 14th, 2022

Nous records socials a Cambrils

Bynuskaelka

març 6, 2013

Cambrils va ser l’escenari d’una participació multitudinària per part dels nostres atletes. Durant tota la setmana, les converses giraven al voltant d’aquesta competició; es veien les ganes, l’il·lusió d’afrontar la prova i en el cap de tots les possibles marques. I tot va sortir rodó: bon clima, bon ambient, bona participació, grans marques, dos records socials i una molt bona classificació per equips. En definitiva, una jornada de running en estat pur: NO ES POT DEMANAR MÉS!!!!

El Carles Pérez ens va tornar a sorprendre amb una molt bona marca en la Mitja Marató, 1h21’40”, rebaixant la seva marca en més de 3 minuts; i la Maru i la Montse van dur a terme una lluita molt interessant, mantenint l’emoció fins els darrers metres; al final la Maru es va deixar el nou record de 10km en 43’23.

2013.03.03 - 10km Cambrils 2013

2013.03.03 - mitja marató Cambrils 2013

Pel que fa als resultats per equips, 4a posició als 10Km Masculins i 6ª posició a la Mitja Marató Masculina:

 

FELICITATS A TOTS EL QUE HO HEU FET POSSIBLE!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.