• Dg. ag. 14th, 2022

Robert Budai guanya a casa

Bynuskaelka

jul. 24, 2013

En un gran ambient de participació, proper als 500 corredors, es va desenvolupar diumenge passat la 35ª edició de la Cursa Popular Vila del Vendrell organitzada pel nostre club juntament amb el Patronat d’Esports Municipal del Vendrell. Aquest any la cursa tenia un caire solidari, sota el lema, “Vine a córrer… serà la llet”, els corredors havien de bescanviar el seu dorsal per un cartró de llet o bé un euro. La recaptació final va ser de 250 litres de llet i més de 250 euros que es destinaran a Càritas El vendrell.

L’esdeveniment va començar amb la cursa de 350m adreçada als mes petits, els nascuts al 2005 i endavant; Van completar el recorregut un total de 64 participant i van creuar en primera posició la linea de meta el LUCAS MATA (Pratenc) i la MARÍA DÍAZ (Xafatolls Mollerusa).

A la cursa de 700m, inclosa com a novetat aquest any i dirigida als atletes benjamins i alevins, hi van participar 45 atletes. Els gunayadors van ser el CRISTIAN NAVARRO (C.A. Vilaseca) i la AIDA SANTACANA (Esportiu Penedès).

Pel que fa a la cursa de 3km, una trentena de corredors infantils i cadets van haver de completar una volta al circuit urbà. en aquesta cursa, els primers classificats van ser el JORDI NAVERO (FC. Barcelona) i la LAURA GIROL (Cornellà At.)

Els nostres petits, amb més d’una desena de participants, un cop més van deixar la seva emprempta a les tres curses; cal destacar l’sprint final del PAU CALATAYUD a la cursa de 350m, que li va valer per classificar-se en 3ª posició de la cursa de 350m.

La cursa open va comptar amb la presència de 364 participants, 25 dels quals van fer girar el color groc del club pel circuit i van donar molt de caliu a la cursa. El ROBERT BUDAI (runners elvendrell) es va fer amb la victoria de la Cursa Popular Vila del Vendrell per segon any consecuitu. Va ser una cursa molt disputada en la que els tres primers classificats van anar junts gairebé tot el recorregut i fins els darrers metres no es va decidir la victoria. En categoria femenina, la victoria va ser per la CAROL MENÉNDEZ (esportiu Penedès).

Els primers locals classificats va ser l’Edgar de Seia i la Lois Burguès, que en aquesta edició també van tenir el seu reconeixement.

Menció a banda mereixen els MÉS DE 50 VOLUNTARIS que van vetllar per que la cursa transcorregués amb normalitat i sense incidències. Des del club volem AGRAÏR-VOS l’implicació en aquesta cursa.

ENTRE TOTS HEU ACONSEGUIT QUE FOS UN ÈXIT,
M O L T E S G R À C I E S

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.