3a San Silvestre del Vendrell

Ei tu! Sí, tu el que mai no para de córrer! i tu,el que ho fa de tant en tant! i tu, sí tu també.. el que sempre s’ho pensa però mai no ho ha fet! I tu? el més petit de la casa?! Us ho penseu perdre?!

Aquest any pots acabar l’any com t’agrada corrents o iniciant una nova faceta de la teva vida que mai no hauries pensat! Aquest any comptem amb la teva participació! La 3ª Edició de la Cursa Sant Silvestre de El Vendrell el proper dijous 26 de desembre 2013, a partir de les 10 del matí, serà La Cursa, irrepetible. Gaudiràs d’un ambient esportiu i familiar, però ple d’energia, i bon ambient, on el mar il•luminat per un enorme sol d’hivern serà part del teu company de viatge.

El Patronat d’Esports del Vendrell i el Club d’atletisme Runners El Vendrell seran els encarregats d’organitzar aquest esdeveniment que començarà a les 10.00 h amb les curses infantils que seran d’entre 400 i 1000 metres respecte l’edat: 6-8 anys (400 m), 9-11 anys (750 m) i 12-14 anys (1000 m). Tot seguit a les 10.30h es donarà inici a la cursa de 5km on podran prendre part totes les persones que ho desitgeu a partir dels 14 anys.

I pel preu? no et preocupis..les inscripcions de les curses infantils són gratuïtes i es podran fer el mateix dia al mateix lloc d’entre les 8.15 h i les 9.45 h i les inscripcions per la prova adulta són d’un preu popular de 8€ i es poden fer mitjançant la web www.sansilvestrevendrell.cat o la botigues del Vendrell: Running Filipides (c/ Puig i Llagostera,11) i Goolmania (c/Trulls,4); fins el 22 de desembre a les 20.00 h o en arribar a 300 inscrits.

El Vendrell viurà la San Silvestre amb algunes novetats respecte edicions anteriors i que conclourà amb una xocolatada entre tots els participants!

Comença el nou any acomplint objectius, comença una vida d’esportista, comença amb la 3ª San Silvestre El Vendrell 2013!

Dijous 26 de desembre de 2013 al Passeig marítim de Coma-ruga, dorsal, xip i bossa de 8.45h a 10.15h a la zona de la sortida.

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A: WWW.SANSILVESTREVENDRELL.CAT

Us esperem a tots a la 3a San silvestre del Vendrell

 

You may also like...