Alejandro Lorente, Campió de Catalunya de llançament de martell

No podíem començar la crònica d’una altra manera “Hi ha atletisme al Baix Penedès, hi ha atletisme al Vendrell!
 
Cap de setmana intens el viscut aquest dissabte i diumenge passats a Tarragona i Vic, on s’han cel·lebrat les finals dels Campionat de Catalunya de les categories de promoció (benjamí, aleví , infantil i cadet). El nostre club, preparava aquesta fita, que serveix com a tancament de la temporada de promoció, amb molta il•lusió i, sobre tot, amb l’intenció que fos una experiència enriquidora pels seus atletes.

El cap de setmana començava dissabte a les pistes de Camp Clar (Tarragona) on els benjains, alevins i infantils participaven en el seu primer Campionat de Catalunya. La primera prova, els 1000m. marxa, amb la participació del Pau Calatayud, el Jordi Pizarro i la Griselda Serret que van aconseguir situar-se en 5a, 9a i 13a posició respectivament. A continuació, les semifinals del 220m.t infantil femení amb la participació de l’Itzíar Mimbrero, 7a a la seva sèrie, i que no va poder passar a la final.
 
Al migdia, sota un sol i temperatures sofocants, entraven en joc els llançaments. El primer concurs, martell infantil masculí, on l’Alejandro Lorente amb un primer llançament de 40,40m es situava al capdavant de la prova, posició que ja no deixaria i que li serviria per proclamar-se CAMPIÓ DE CATALUNYA. La sèrie de llançaments realitzada en aquest concurs va ser magnífica millorant en tots els seus llançaments al segon classificat. A continuació, la Sandra Pizarro, participant en el llançament de martell infantil femení, també millorava la seva millor marca personal aconseguint una meritòria 6a plaça final. Quedava el llançament de disc, on tornava a participar l’Alejandro Lorente. En aquesta ocasió, tot i que els llançaments no van estar al nivell de la seva marca, es va situar en 10a posició.
 
La tarda ens reservava les proves d’obstacles infatil masculí i femení. El Senou Oliveres, es va classificar 5è amb millor marca personal, i l’Itziar Mimbrero, tot i tenir una ensopegada en un dels primers obstacles que la va endarrerir força, va aconseguir finalitzar la prova en 12a posició.

El diumenge, ens esperava Vic, on es cel·lebrava el Campionat de Catalunya cadet. El nostre representant, Raúl López, sortia a la primera sèrie dels 100m.ll on va fer 4t amb marca personal inclosa. No va poder accedir a la final per una única centèsima de segon de diferència amb el 8è classificat.

Des d’aqui volem FELICITAR-VOS A TOTS PER LA GRAN TEMPORADA QUE HEU REALITZAT, Aquests resultats ens donen molta força a tots plegats per continuar treballant amb l’intenció de continuar creixent com club.

Us deixem el resum de tots els resultats i marques assolides en aquests campionats:

CAT.BENJAMI
Pau Calatayud 5’52″48 (MMP) – 5è a la prova de 1.000m marxa
Jordi Pizarro 6’08″42 (MMP) – 9è a la prova de 1.000m marxa
Griselda Serret 7’21″76 – 13a a la prova de 1.000m marxa

CAT.INFANTIL
Itziar Mimbrero 38″05 – 15a a la prova de 220m tanques.
Alejandro Lorente 22,16m – 10è a la prova de llançament de disc.
Sandra Pizarro 32,93m (MMP) – 6a a la prova de llançament de martell.
Senou Oliveres 3’21″07 (MMP) – 5è a la prova de 1.000m obstacles.
Itziar Mimbrero 4’14″05 – 12a a la prova de 1.000m obstacles.
Alejandro Lorente 40,40m (MMP) – 1er a la prova de llançament de martell.

CAT.CADET
Raul López 12″27 (MMP) – 9è a la prova de 100m llisos.

You may also like...