Jornada de marxa atlètica al Vendrell

 • IMG_8732
 • IMG_8732
 • IMG_8708
 • IMG_8708
 • IMG_8732
 • 1_IMG_8679
 • 1_IMG_8681
 • 1_IMG_8704
 • 1_IMG_8726
 • 1_IMG_8759
 • 1_IMG_8767
 • bar_estepa
 • cerveceria_matias_blanc

Aquest dissabte, 15 de novembre de 2014, hem tingut el privilegi de comptar a les pistes del Vendrell amb la presència del nostre padrí, Chuso Garcia Bragado, atleta espanyol especialitzat en marxa atlètica i amb una de les carreres esportives a la èlit més dilatades. Ha participat en 10 mundials i 6 Jocs Olimpics i en el seu palmarès hi trobem un campionat del món (1993), dos subcampionats (1997, 2001) ,una tercera plaça (2009) i una quarta(2008) i cinquena(2004) plaça en JJOO. El Chuso, no ha vingut sol. L’acompanyaven la seva entrenadora, Montse Pastor, i el José Manuel Rodriguez “Rodri”. Un luxe!!

Després de les plujes del dia anterior, el matí s’aixecava amb una mica de vent, però amb un sol radiant. La meteorologia sabia que pel club era un dia especial i ens brindava un dia sensacional per la pràctica esportiva.

Passats pocs minuts de les 10:00 començava l’activitat dirigida a tots els assistents a la jornada, grans i petits. El taller consistia en un seguit d’explicacions teòriques i exercicis pràctics per apropar als nens aquesta especialitat de l’atletisme i per que els entrenadors i monitors del club poguessin intercanviar coneixements i, como no, adquirir-ne de nous. Una oportunitat única.

La Montse, el “Rodri” i el Chuso han aconseguit tenir captivats als més de trenta petits runners durant les gairebé dues hores que ha durat la jornada.
Exercicis i jocs, cada cop més intensos, s’anaven succeïnt a mesura que passaven els minuts per acabar la sessió amb una mini competeció per relleus, en el que un dels equips tenia com a integrant d’excepció el mateix Chuso.

Al final de la sessió, foto de germanor i torn per que els nens inundessin el Chuso de peticions d’autògrafs i preguntes que ell ha anat atenent amb la seva amabilitat i simpatia habituals.

En aquest enllaç podreu veure algunes de les fotos de la jornada: Galeria de fotos

Des d’aquí volem aprofitar per agraïr la col·laboració del Bar Estepa i de la Cerveceria Matías, que han aportat les ampolles d’aigua amb que els nens s’han pogut refrescar i calmar la sed durant i després de l’esforç realitzat.

bar_estepa

cerveceria_matias_blanc

You may also like...