La San Silvestre del Vendrell més solidària i participativa

Sota el lema “Fot-li oli” i organitzada pel Patronat d’Esports i el Club Runners El Vendrell, aquest diumenge 28 de desembre els carrers del Vendrell van acollir per primer cop la San Silvestre del Vendrell, prova que, tradicionalment, es desenvolupava a Coma-ruga.

Enguany el caràcter solidari de la cursa va fomentar que a la plaça Tobies, punt de sortida i arribada dels corredors, es visqués un ambient d’esport en família. Tots els corredors, grans i petits, van fer la seva contribució voluntària, aportant com a mínim 1l d’oli. Es van recollir prop de 500l d’oli, a banda d’altres productes de primera necessitat que la gent va anar fent arribar durant el matí.

Van participar uns 350 corredors de les diferents edats, entre masculins i femenins. Dels participants de la cursa infantil de 400 m, Luis Candalija, independent i Mar Lozano dels Runners El Vendrell, van ser els guanyadors.

En la cursa de 800 m, creuaven en primera posició la línia de meta Senou Oliveras i Ona Rovira, ambdos de del Club Runners El Vendrell.

Pel que fa a la darrera prova infantil, la milla, va ser la dels nascuts entre el 1996 i el 2001, en la que s’imposaven el Jordi Navero de l’Esportiu Penedès i la Marta Hita, de l’Agrupació Atlètica Catalunya.

En la prova Open de 5 kilòmetres els diferents corredors van completar una volta al nou circuit urbà, més acollidor i envoltats del caliu i els ànims que en tot moment els van brindar el vendrellencs. Els guanyadors van ser el Naoufel Erraoui del club athletic Track Bikila TGN i la Carol Menéndez de l’Esportiu Penedès, en les respectives categories masculina i femenina. En aquesta prova els corredors locals també van tenir el seu reconeixement, els primers en arribar a meta van ser l’Abdelkadous Moujia (masculí) i la Claudia Castellanos (femení).

El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, de la delegada territorial de l’esport a Tarragona, Gemma Solé, la gerent de Telepizza del Vendrell, Nubia Rojo i del president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchis.

En finalitzar l’acte, el president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchís va agraïr i felicitar la tasca realitzada per tots els voluntaris, sense ells no hagués estat possible organitzar aquest acte i també va agraïr la solidaritat i participació de tots els corredors que van voler faltar en aquesta 4a SanSilvestre del Vendrell. A més també va recalcar que el Club Runners El Vendrell està obert a tots els esportistes, vendrellencs i vendrellenques que vulguin practicar aquest esport i pertànyer al Club.

You may also like...