• Ds. maig 21st, 2022

Tres atletes infantils a la final del Campionat de Catalunya de pista coberta

Bynuskaelka

març 3, 2015

El dissabte 28 de febrer es va celebrar la prèvia del Campionat de Catalunya Infantil de pista coberta a la localitat de Sabadell. Aquest any el club Runners El Vendrell presentava una millor inscripció d’ atletes respecte a l’ any anterior, eren cinc els petits runners que anaven a intentar entrar en la gran final del dia 14 de març.

Durant l’última setmana van tenir el contratemps de la baixa per la prova de pes femení de la Sandra Pizarro per una inoportuna grip. De segur que aviat la tornarem a veure competir amb més ganes que mai.

Els atletes que van presentar a Sabadell van ser l’ Alex Sala a la prova de pes masculí, on llençant 8,03 metres es va poder classificar per la final fent la seva millor marca. Després va arribar el torn pel Wail Il Marsni a la prova del 60 mll, prova en la que els nervis el van condicionar una mica i va finalitzar amb una marca de 9’02, lluny de la seva millor marca. A continuació va ser el torn per la Marina Escudé a la prova de 60mll, que amb una sèrie molt ràpida va aconseguir classificar-se per les semifinals fent una marca de 8’61. Al mateix temps es feia el concurs d’ alçada on el Senou Oliveres va aconseguir classificar-se per la final a saltant 1,40 al primer intent. Per finalitzar el Senou Oliveres i el Wail Il Marsni van córrer les sèries del 600mll , on només les 8 primeres marques es classificaven per la final. Tant el Senou com el Wail van competir molt bé millorant les seves marques personals (1’46’’74 -1’47’’74) quedant-se ben a prop de la gran final (9è i 13è respectivament).


Per primera vegada el club Runners El Vendrell aconsegueix classificar atletes per la final d’un Campionat de Catalunya de pista coberta. Aquesta és una bona mostra del creixement progressiu d’aquest club i de la feina que s’està portant a terme.