• Dg. ag. 14th, 2022

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS: UN PAS ENDAVANT

Bynuskaelka

març 3, 2015

Diumenge ben aviat sortíem cap a Mataró amb la intenció de viure una experiència nova per a tots nosaltres i concients que anava a ser una cursa diferent a la que els nostres petits runners estan acostumats a viure.

Al arribar ja vam veure que era un Cros diferent, pujades, baixades, obstacles, molta sorra, un dorsal amb chip i curses amb molts participants arribats dels diferents punts de Catalunya. Després d’un escalfament i previ pas per la cambra de requeriments entraven en acció l’equip infantil femení que deixant de costat els nervis , les angoixes i la por de tota la setmana, van fer una bona actuació. A continuació va ser el torn pels infantils masculins, aquesta va ser una cursa molt ràpida on els nostres nens amb molt d’esforç van acabar dins del selecte grup dels deu primers clubs de Catalunya. Després va ser el torn per l’equip aleví femení que van córrer en una de les curses més nombroses del dia, tot i la multitudinària sortida van anar agafant el ritme i van finalitzar en un bon lloc. Acte seguit entrava en acció l’Alejandro, representant dels alevins, que va fer una molt bona cursa esforçant-se com mai.Després va arribar el torn pel Roger, el nostre atleta junior, que amb un circuit molt exigent va aconseguir baixar dels 25 minuts . A continuació era el torn per l’equip benjamí femení, un equip que al Cros de Cambrils ja ens va meravellar i no ens va defraudar, van aconseguir finalitzar la cursa en 8è lloc de classificació de clubs amb una espectacular cursa de l’Arantxa i la lluita com sempre de la Mar, la Noa Miguel i la Laia. Per finalitzar el Jose ens va oferir una bona cursa a la categoria benjamí, lluitant com sempre fa fins l’últim moment amb nens la gran majoria més grans que ell.

RESULTATS:
Categoria Junior Masculí:
-Roger Rodríguez Figueras va finalitzar la cursa al lloc 38è

Categoria Infantil Masculí:
-Senou Oliveres va finalitzar la cursa al lloc 21è
-Wail Il Marsni va finalitzar la cursa al lloc 31è
-Joan Alsina va finalitzar la cursa al lloc 108è
El Club Atletisme Runners El Vendrell 10è, primer club de la província de Tarragona.

Categoria Infantil femení:
-Lamiae Benbakkar va finalitzar la cursa al lloc 27è
-Ona Rovira Vilar va finalitzar la cursa al lloc 95è
-Elena Puga Gordillo va finalitzar la cursa al lloc 140è
El Club Atletisme Runners El Vendrell 21è, segon club de la província de Tarragona.

Categoria Aleví Masculí:
-Alejandro Gutierrez Toscano va finalitzar la cursa al lloc 175è

Categoria Aleví Femení:
-Elsa Lozano González va finalitzar la cursa al lloc 89è
-Griselda Serret Menéndez va finalitzar la cursa al lloc 116è
-Noa Jiménez Castro va finalitzar la cursa al lloc 143è
El Club Atletisme Runners El Vendrell 27è, segon club de la província de Tarragona.

Categoria Benjamí Masculí:
-Jose Sanchez Arroyo va finalitzar la cursa al lloc 31è

Categoria Benjamí Femení:
-Arantxa Martínez Esteban va finalitzar la cursa al lloc 21è
-Mar Lozano González va finalitzar la cursa al lloc 56è
-Noa Miguel León va finalitzar la cursa al lloc 57è
-Laia Guiral Gallardo va finalitzar la cursa al lloc 63è
El Club Atletisme Runners El Vendrell 8è, primer club de la província de Tarragona.

Aquesta ha estat la primera participació del club Runners El Vendrell en un Campionat de Catalunya de Cros, ha estat un pas endavant el poder assistir aquest Campionat i ser present juntament amb els millors clubs de Catalunya. Des del club volem felicitar a tots els nens i nenes que van participar en aquest Campionat de Cros i agraïr la col·laboració dels pares en tot moment.