• Ds. maig 21st, 2022

Campionat de Catalunya de marxa en ruta

Bynuskaelka

març 3, 2015

El passat 7 de febrer es va disputar a Igualada, sota un ambient gèlid i amb temperatures al voltant dels 0 graus, el 83è Campionat de Catalunya de Marxa en ruta. Els nostres petits marxadors participaven a la prova de 2000m aleví, tant en categoria masculina como femenina.

Les proves es desenvolupaven puntualment i, a mesura s’acostava l’hora, els nostres desmostraven el seu nerviosisme. Primer, les noies, amb la Griselda Serret i la Elsa Lozano. Ambdues van sortir molt bé i es van mantenir al mig del grup durant total la cursa, completant els 2km en la 30a i la 38a posició respectivament. La Griselda, amb un temps de 13’33 i MMP personal inclosa va aconseguir mínima pel Campionat de Catalunya a l’aire lliure. L’Elsa, amb un temps de 14’16” també va millorar la seva marca.

En categoria masculina, es presentaven a la sortida el Pau Calatayud i el Jordi Pizarro. El Pau, no li va perdre mai el pols a la cursa anant sempre en posicions capdavanteres i finalitzant amb una magnífica 5a posició, amb un temps de 11’51” (MMP i mímima pel Campionat de Catalunya a l’aire lliure). Per la seva banda, el Jordi, amb una cursa intel·ligent, va anar de menys a més i va aconseguir fer MMP i arribar en 34a posició amb un temps de 14’52”.