Campionat de Catalunya infantil i cadet de Pista coberta

El passat 14 i 15 de març es van cel·lebrar els campionats de Catalunya Infantil i Cadet a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Ens representaven 5 atletes, 3 en categoria infantil i 2 en categoria cadet, que per primer cop, participàvem en un campionat d’aquestes característiques.

Gran actuació de la Marina Escudé, que, amb una meritòria 4a posició i una marca de 8″49, es va quedar a un pas del podi. A l’alçada, el Senou Oliveres va fer 8è amb una marca de 1.38 i l’Àlex Sala, amb un millor llançament de 7.68m, es classicava 9è en el llançament de pes.

Pel que fa als cadets, el Raúl Lopez participava en els 60m.ll i l’Alejandro Lorente al llançament de pes. El Raúl amb una marca de 7″79, classificava amb la 11a marca de les semifinals i quedava fora de la final, mentre que l’Alejandro, amb un millor llançament de 9.78m obtenia la mateixa posició que el Raúl.

You may also like...