12 medalles més a la 2a Jornada del Campionat Territorial

14:30h, hora d’agafar el bus cap a Valls, es tractava de la 2º jornada dels campionats territorials de Tarragona. L’horari de migdia/tarda i la calor ens feia arribar més estovats que de costum, però un cop els atletes se centraven en les seves proves, ja no hi havia cap distracció.

En les primeres proves ja un gran nombre de corredors hi competien: les semifinals dels 60mll benjamins deixava veure bastants “groguets” que amb el vent en contra no podien aconseguir millors marques. Tot i això la Mar i la Noa classificades per la final. Paral•lelament en els salts d’alçada, molt disputats, cal destacar el Raúl obtenint 3º posició en cadet amb 1’42m i el Senou com a 1º infantil i molt de marge respecte els altres amb 1’39m. També a la mateixa hora el triple femení on la Marina rascava una bona 3º posició amb 8’80m.

Seguidament les semifinals dels 60mll alevins, on el Pau es guanyava l’entrada a la final. La pilota dels benjamins, tot i la novetat per l’equip, deixava bons resultats de tots i la 3º posició de la Mar Lozano, seguida ben de prop de les seves companyes.

En el 300mll cadet, Raúl, Alejandra i Itziar lluitaven per bones marques però sense arribar a fer podi. En els 150mll infantil, Wail, Marina i Yoko obtenien plaça per a la final. També l’Alejandro en javelina cadet buscava un bon resultat.

Torn de les finals de velocitat: les benjamines lluitaven de nou contra el vent i la Mar Lozano vencent-lo molt bé per aconseguir el seu segon bronze amb 10”56s. La Noa, tot i la incomoditat de la carrera es quedava amb la 5º marca amb 10”71s. El Pau Calatayud, amb una excel•lent sortida i força explosiva durant la cursa es colava com a 2º classificat amb 9”36s, i a més competint contra alevins un any més grans, resultat impressionant.

Seguidament els 1000mll infantil i cadet mostraven una bona millora de tots, amb molt bons temps de la Lamiae, la Yoko, el Wail i un espectacular Senou Oliveres, on aquests dos últims nois per un malentès no van poder optar a les medalles. La part bona és que les marques els són suficients per entrar als campionats de Catalunya. En el mateix instant la Sandra llençava la javelina i els alevins provaven sort amb la pilota de 400g.

Més endavant en els 600mll aleví, el Makan es quedava a 4s de la mínima de Catalunya. La resta de companys tan masculins com femenins tampoc les van poder obtenir en unes curses molt nombroses i difícils. Una altra final més ràpida, la dels 150mll infantil, va tenir més sort: Wail El Marsni creuava la meta com a 3º amb 21’46s en una final rapidíssima, i la Marina Escudé, que també ajustada, s’imposava com a campiona de Tarragona, 1º amb 21’23s. La javelina infantil de l’Àlex Sala, molt ben llançada, obtenia un registre de 20’88m, proclamant-lo subcampió de la província.

Ja en les últimes proves del dia, el 200mll absolut va servir per avaluar els temps d’atletes de categories inferiors, i deixant pas a la marxa atlètica. S’iniciava el 2000 metres marxa amb uns quants atletes que preparaven amb ganes la prova. En les noies una enorme cursa de la Griselda Serret, arribant a la meta sota límits, la proclamava campiona i obtenint la mínima per Catalunya amb 13’21”61s. Darrere seu no es pot obviar el treball de l’Elsa Lozano, que, sense patir menys que la seva companya, quedava subcampiona amb 13’47”90, però desgraciadament quedant-se fora de la mínima per 7 miserables segons. Completava la cursa amb igual de mèrit la Laia. En categoria masculina l’aleví de primer any que ja s’havia fet lloc als 60mll, el Pau Calatayud, ara volava de forma extraordinària per la pista, i, absolutament buit i esgotat finalitzava la cursa com a subcampió i amb un sensacional temps de 11’33”63s, dos minuts per sota del que es requereix per Catalunya. Darrere seu, el sempre treballador Jordi també enllestia una excel•lent cursa.

Ja per últim als 3000 marxa ens representava l’Elena amb 20’38”55s, també desafortunada no obtenint l’accés als campionats de Catalunya per 8s. I rematava la jornada l’excel•lent esforç de la Lamiae amb intenció d’ajudar a la seva companya d’equip.

Així doncs el recompte de la jornada ens ha ofert 12 medalles pels nostres atletes i 4 mínimes per campionats de Catalunya. No podem oblidar-nos de tota la resta de joves atletes que en total van anar i van competir esforçant-se al màxim per superar-se. Sense dubte mica en mica augmenta el nombre de petits Runners que s’impliquen i treballen de veritat cada entrenament per lluir com cal la samarreta del club a les competicions. La pròxima parada es troba a Tarragona el dissabte 23 de maig amb la 3º i última jornada del campionat, amb proves diferents per buscar noves i millors marques. Podrem superar aquestes xifres?

Guifré Vidal

Tots els resultats: Clica aquí
Totes les fotos: Clica aquí

You may also like...