• Dg. ag. 14th, 2022

Ma Victoria Sanchez subcampiona d’Espanya de Mitja Marató en categoria F60

Bynuskaelka

maig 19, 2015

la_foto_2La nostra atleta, Ma Victoria Sanchez, ha estat la primera atleta del club que aconseguiex un podi en un campionat estatal, assolint el passat 10 de maig a la ciutat de Granada el subcampionat d’Espanya de Mitja Marató a la categoria F-60.

La Ma Victoria tenia molts dubtes i no sabia si acudir aquest campionat, però després de parlar amb el seu entrenador (Jose Antonio Gallardo) van decidir tirar endavant i intentar-ho. La decisió va ser molt encertada i l’atleta del nostre club creuava la línia d’arribada amb un temps de 1:52:50 a tan sols 2 minuts i 49 segons de la primera classificada.

La Mª Victoria és un exemple de superació, esforç, constància i un dels miralls on, els 120 nens i nenes que formen part del club a les categories inferiors del club, puguin reflexar-s’hi.

Un cop finalitzada la prova, la Ma victoria ja pensa en nous reptes, els 5.000m.ll. dels campionats de Catalunya i Espanya,i possiblement, la participació al Campionat del Mon de veterans que es cel.lebra aquest estiu a Lyon