Nova mostra solidària a la 5a SanSilvestre del Vendrell

Els 240kg de sucre recaptats aquest any a la 5ª San Silvestre del Vendrell permetran a Càritas “endolcir el Nadal” tal i com demanava el lema de la prova. En un matí esplèdid i assoleiat, els carrers del Vendrell van acollir , aquest diumenge 27 de desembre, la prova organitzada pel Patronat d’Esports i el Club d’Atletisme Runners El Vendrell
El caràcter solidari de la cursa, un dels segells d’identitat de les proves que organitza el club, va fomentar que a la plaça Tobies, punt de sortida i arribada dels corredors, es visqués un ambient d’esport en família. Tots els corredors, grans i petits, van fer la seva contribució voluntària, aportant com a mínim 1kg de sucre. A banda dels 240kg de sucre, els participants i acompanyants van aportar altres productes de primera necessitat durant el matí.
Un total de 250 corredors aproximadament van prendre la sortida de les diferents curses de la matinal. A les 10:00h es donava la sortida a la prova dels més petits, la cursa de 400m, una cursa molt ràpida en la que hi particiàven els nens nascuts al 2007 i posteriors. El José Sanchez, del CA runners elvendrell i la Laura González, independent, van ser els guanyadors.
A la cursa de 800 m, amb nens amb edats compreses entre els 9 i 12 anys, creuaven en primera posició la línia de meta el Pau Calatayud, del CA runners elvendrell , i l’Àngela Martínez, de l’athletic track bikila.
Pel que fa a la darrera prova infantil, la milla, va ser la dels nascuts entre el 1997 i el 2002, en la que s’imposava el Kenneth soler, independent. A la prova femenina no hi va haver participació.
En la prova Open de 5 kilòmetres els diferents corredors van completar una volta al circuit urbà estrenat l’any passat, més acollidor i envoltats del caliu i els ànims que en tot moment els van brindar el vendrellencs. Els guanyadors, en les respectives categories masculina i femenina, van ser el l’Àngel Martínez i la Patricia Amador , ambdos del del club athletic track Bikila TGN. En aquesta prova els corredors locals també van tenir el seu reconeixement, els primers en arribar a meta van ser el Robert Budai (masculí) i la Cristina Valcarcel (femení).
El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el regidor d’esports del Vendrell, Ferran Trillas i el Sergi Calatayud i el Jose A. Gallardo en representació del Club d’Atletisme Runners El Vendrell.
L’organització vol agraïr i felicitar la tasca realitzada per tots els voluntaris, sense ells no hagués estat possible organitzar aquest acte i destacar la solidaritat i participació de tots els corredors que no van voler faltar en aquesta 5a SanSilvestre del Vendrell.

You may also like...