6 podis en un SENSACIONAL Campionat de Catalunya de Promoció

Castellar del Vallès ha estat testimoni del SENSACIONAL Campionat de Catalunya que han fet els nostres atletes en categories Benjamí, Aleví i Infantil. El dia arrancava ennubolat i amenaçant pluja, just el contrari que els nostres petits atletes, radiants durant tota una jornada que començava a girar a les 10:00am amb les proves de marxa alevins i salt d’alçada aleví masculí. Tres proves i el tres primers podis, quan encara no feia ni una hora que estàvem a les pistes: una bogeria!!!.
13445260_287171168284010_472953461475130237_nLa Griselda Serret entrava 3a als 2000mm fent MMP amb un temps de 11’03″20 i el Pau Calatayud, a la mateixa prova feia 10’43″67, també amb MMP i entrant en 2a posició després d’una cursa en la que els 4 primers lluitaven per estar al podi fins el darrer metre. Mentre ells dos marxàven, el Makan Oliveres es proclamava Campió de Catalunya al salt d’alçada. Ha necessitat igualar la seva millor marca, 1.33m per poder assolir aquesta fita.

Avançava el matí i l’ambient i les ganes es contagiaven d’uns als altres, tots volien veure com competia el següent company… i en aquestes, el torns dels benjamins als 1000mll. L’Arantxa Martínez amb un temps de 3’50″31 entrava 8a, en posició de finalista, i el José Sánchez sortia com un llamp animant la cursa des del primer moment i posant tot el grup en fila india. Al final 7è, amb uns excelents 3’31″32, que suposaven MMP per a ell.

Tot seguit disc aleví femení i semifinals de 60mll alevi masculí. La Nayara Amorós ens deixava bocabadats amb un llançament de 19.46m en el darrer intent que la situava en la 3a posició. 4t podi del matí…anàvem llançats, i sense temps per païr-ho, el Pau Calatayud feia, amb 9″03, els 60mll més ràpids de la seva vida i es colava a la final.

13428442_287240191610441_2688981415062813487_nLa roda no deixava de girar i entràven en joc les dues benjamines de l’alçada i la nostra petita llançadora de pilota. Gran concurs de la Laia Guiral, que s’entestava en donar-li emoció als salts i passava cada altura al 2n o 3r intent. La Noa Miguel, en canvi, compensava l’emoció i el nervis saltant totes les alçades al primer intent. Al final, la Noa pujava al 2n esglaó del podi amb 1.11m (mmp) i la Laia assolia una meritòria 5a plaça amb 1.05m (mmp). Al costat del salt d’alçada, la petita del grup, l’Ainhoa Rodríguez llençava pilota i es colava 9a amb un tir de 16.44m.

Mentre als concursos participàven les benjamines, a la pista, de nou els alevins. A les semifinals dels 60mt la Griselda Serret intentava sense èxit entrar a la final. En una prova de moltíssim nivell, feia 5a a la seva semifinal amb un temps de 10″87. I a la final dels 60mll, el Pau Calatayud, entrava 7è amb un temps de 9″17.

Matinal intensa, màgica,… i encara quedaven un parell de proves a la sessió de tarda. Ara mentre esperàvem la participació de l’Anna i la Nerea, tocava dinar, sota un sol, que ara sí, lluïa a la mateixa intensitat que ho havien fets els nostres petits atletes durant tot el matí.

Una foto publicada por Runners El Vendrell (@runelvendrell) el


En aquest punt de la crònica, voldría que fèssim un minut de reflexió. Pensem tots en el que costa que un atleta, sigui de l’especialitat que sigui, assoleixi el primer esglaó d’un podi i es converteixi en Campió de Catalunya….el nostre club, gràcies a la gran feina del Pablo, que lidera amb una dedicació extraordinària l’àrea de llançaments, ha tingut un campió de Catalunya infantil de llançament de martell els darrers tres anys. Darrera, hi ha milers de llençaments, girs i voltejos que han fet els nostres llençadors,…repetició rera repetició, buscant sempre millorar la tècnica. I fruit d’aquesta constància, la Nerea Amorós, ha estat la última que amb un llançament de 39,58 es proclamava Campiona de Catalunya Infantil.

Ens queda una prova, els 2000mll aleví femení. Prova que es va realitzar a un rtime de vertígen i, en la que l’Anna Rovirosa va aguantar el tipus durant 2/3 parts de la prova. Al final, un meritori 15è lloc amb un temps de 8’01″22

En resum, 6 podis, 2 campionats, 2 subcampionats i 2 terceres places. Gairebé totes les participacions en llocs de finalistes i, el més important, un ambient i companyerisme extraordinaris que només ells, els nostres petits atletes, són capaços de contagiar al propi grup convertint-lo en únic.

DEU N’HI DÓ QUINA TEMPRADA HEU FET ELS BENJAMINS, ALEVINS I INFANTILS!!! ENHORABONA A TOT EL GRUP HUMÀ (atletes, tècnics, pares/mares) QUE HO HA FET POSSIBLE. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!

Us deixem, com sempre, els enllaços a tots els resultats:

You may also like...