Catàleg equipació runners elvendrell 2016-2017

Ja està disponible el catàleg amb l’equipació del club per aquesta temporada. Tots els que esteu interessats en comprar una o més peces, podeu omplir el document adjunt i fer-lo arribar a algun membre de la Junta.

El catàleg inclou xandall, samarreta de màniga curta, malles i pantalons curts, samarreta de competició, top, calceta i motxilla.

NO és obligatori realitzar una comanda ni disposar de l’equipació, únicament és obligatori que tots els atletes de l’Escola d’atletiseme vesteixin la samarreta de competició del club en les competicions. Als nens de l’escola d’atletisme en modalitat federada que no la tinguin se’ls entregarà SENSE CAP COST.

La primera comanda la tancarem amb data 14 d’octubre 2016 i, de cara a l’any vinent es farà una segona comanda (amb dates encara per concretara concretar).

You may also like...