• Dv. des. 9th, 2022

016569c39ae602d43ba67f64f3eebea00ef63bf95bEls atletes del Club d’Atletisme Runners El Vendrell estrenen la temporada de cros a Valls amb una nombrosa participació, de la que en podem destacar les victòries d’Ainhoa Rodríguez, Mar Lozano i Lamiae Benbakkar, i fins a 4 pòdiums més.

La 28a edició del Cros de Valls s’iniciava a les 10 del matí del passat 20 de novembre amb la cursa masculina de les categories cadet i infantil, sobre un recorregut d’uns 2450 m. El Senou Oliveres assolí el segon lloc de la categoria cadet, a només 4” del primer classificat.

En la categoria infantil, el Runners El Vendrell va estar representat per 6 atletes. El Makan Oliveres, l’Alejandro Gutiérrez i l’Iker Cerezo van entrar consecutivament en les places que van de la 8a a la 10a. També completaven la cursa el Pau Calatayud (15è), el Xavi Jornet (19è) i el Jordi Pizarro (22è).

A continuació entraven en escena les nenes de les categories cadet i infantil, que havien de cobrir un total de quasi 1600 m. En aquesta cursa va arribar la primera victòria de la matinal de la mà (o més ben dit de les cames) de la cadet Lamiae Benbakarr, que s’imposava amb 7” d’avantatge sobre la segona classificada. L’Ona Rovira (7a) i l’Elena Puga (12a) també van disputar la cursa.
img_0319_2
Les nostres infantils van ser majoria entre les nenes de la seva categoria. L’Anna Rovirosa sumava un altre pòdium pel club (3a classificada) i fins a 7 nenes més completaven el cros. La Lidia Martos, la Griselda Serret, l’Elsa Lozano i la Sara Machacón quedaven de la 5a a la 8a, en un relativament estret marge de 12”. L’Anna Bataller, la Maria Vidal i la Nayara Amorós van classificar-se en els llocs que van del 13 al 15.

Sobre el mateix recorregut que les cadets i infantils, van disputar la seva cursa els alevins masculins, on només hi teníem un representant: el José Sánchez, que va quedar 4rt a tan sols 2” dels llocs d’honor.
img_0347_2
Les nenes alevines havien de cobrir una distància de 850 m i n’eren moltes: un total de 9. La Mar Lozano es va proclamar campiona del cros i no va estar sola en el podi, doncs la Noa Miguel fou tercera. L’Arantxa Martínez (6a), la Laia Guiral (8a), l’Emma Carazo (19a), l’Ainhoa Carrasco (22a), la Laia Martínez (29), la Núria Vidal (30a) i l’Alina Silva (34a) completaven la nòmina d’atletes del club.

Els benjamins (nens i nenes) també havien de cobrir 850 m de recorregut. En categoria masculina el Runners El Vendrell estigué representat pel Mario Soengas (12è), el Pau Toscano (13è) i l’Adrián Carrasco (16è).

En la cursa de les benjamines va arribar la tercera victòria pel club, doncs l’Ainhoa Rodríguez va proclamar-se guanyadora del cros de Valls. La Marta Gutiérrez va quedar 6a i la Mireia Bayo, 16a.
img_0373
A continuació, i per a no deixar defallir la festa, el Martí Calatayud sumava un pòdium més per als nostres atletes, adjudicant-se la tercera posició en la cursa dels pre-benjamins.

Els darrers atletes del Runners El Vendrell en prendre part en el Cros de Valls van ser el Roger Rodríguez i el Guifré Vidal, 4rt i 5è respectivament, en la categoria promesa. Ambdós van compartir cursa i distància (8 Km i mig) amb els atletes sénior.

L’ENHORABONA a tots els nostres atletes!!! I encoratjar-los a continuar endavant amb els entrenaments i la temporada de cros. Això no ha fet més que començar…