16 atletes classificats per les finals del Ct. Catalunya benjamí, aleví i infantil

IMG_1360_
S’acosta el final de temporada i com es habitual en els darrers anys, Castellar del Vallès acull les jornades prèvies i les finals del Campionat de Catalunya de promoció en categories benjamí, aleví i infantil.

Ahir, 20 de maig de 2017, tocaven les prèvies, competició en la que participen atletes d’arreu de Catalunya per fer-se amb un lloc en les finals. Per participar-hi cal tenir les marques mínimes establertes per la FCA i els atletes s’ho juguen tot en una cursa, salt o llançament per poder entrar a la jornada final. Nosaltres estàvem representats per 21 atletes de la nostra Escola d’atletisme que van fer una competició impecable.

En un matí que apuntava que faria un dia esplèndid, començavem amb el llançament de martell infantil masculí. Va ser una prova que ens va deixar un sabor agredolç. El Jordi Pizarro ens donava una inmensa alegria al classificar-se per les finals amb una marca de 17.34m (mmp) i veiem, amb enorme tristesa, com el Dani Pizarro amb una marca de 16.40m es quedava 17è només a un lloc d’entrar a la final.

Les següents en entrar en acció, les noies de les tanques, primer les alevines en el 60mt i després les infantils en el 80mt. Primer i únic ensurt del matí…La Noa Miguel no arribava i les noies estàven a la sortida amb el jutge cantant les sèries. In extremis, apareix ella amb el seu somriure i ens el contagia a la resta. Competeix sense manies i ella i les seves 4 companyes fan ple i es classifiquen amb solvència, la Mar Lozano amb una marca de 10.76, la Noa Miguel amb una marca de 10.87 (mmp), la Griselda Serret amb 14.94 (mmp), la Elsa Lozano amb 15.39 (mmp) i la Lidia Martos amb una marca de 15.41

Sense temps per païr-ho, el 2000mm AF i l’alçada AF. En marxa, l’Ainoha i la Dina feien marca personal. Carrerón de totes dues fent 12.45.03 i 12.53.20 respectivament. A les finals ens representarà l’Ainhoa, la Dina, 17a classificada, es va quedar a un lloc d’entrar a la final. Per la seva banda, la Mar Lozano completava una gran jornada participant al salt d’alçada i classificant-se per la final amb una marca de 1.28m (mmp).

La següent prova era el 80mll IM en la que l’Íker Cerezo, amb un temps de 11.10 aconseguia també colar-se a la final. A la mateixa hora, les 13:10h començava el llançament de pilota BM. A aquella hora, la paraula il·lusió la definia la cara del Pau Toscano, el nostre representant en aquesta prova. Feia marca personal, 19.50m. però quedava 17è i no aconseguia accedir a la final del proper dia 10 de juny.

IMG_1358_Més benjamins… En els 1000mm, el més rialler dels nostres atletes, l’Adrián Carrasco control·lava perfectament la cursa i es classificava fent marca personal, 6.14.25. I en els 1000mll, gran cursa i classificació per la final de les dues petites, l’Ainoa Rodriguez i la Marta Gutierrez. L’Ainoa corrent com ens té habituats, marcant el ritme de la cursa i amb una fort final feia una marca de 3.42.57 ; la Marta, compaginant llançament de pilota i 1000mll. 2 llançaments no gaire bons abans de còrrer el seu millor 1000 de la temporada. Una cursa valenta i decidida en la que va fer 3.47.81 (mmp). Sense temps per recuperar-se i amb l’adrenalina del 1000 encara al cos, en el tercer llançament de pilota apareix un braç màgic i envia la pilota a 18.55m: classificada.

Darrera prova de la jornada de matí, 60mll BF. L’Ainoa, recuperant-se encara del 1000, corre en uns meritoris 10.68 però no aconsegueix passar a la final. El recompte, abans de dinar, 11 atletes classificats de 14 possibles. Espectacular!!!

La tarda començava amb el martell IF. Hi participava la Nayara Amorós que amb un llançament de 19.62m no aconseguia una de les 12 marques que donàven accés a la final. L’altra prova en la que participava, al llançament de disc, no acavaba de trobar-s’hi i finalment amb un llançament de 13.79m tampoc aconseguia una plaça per la final. En canvi, la Georgina Alabart, en la mateixa prova, treia el geni en el darrer llançament i amb una marca de 17.04m es colava 10a i s’assegurava una plaça per la final.

Entre el martell i el disc, el José Sanchez ens representava als 600mll AM. Va ser una cursa amb molts canvis de ritme, i ell acostumat a ritmes sostinguts no s’hi va acabar d’adaptar. Amb una marca de 1.58.50 quedava fora de la jornada final. En canvi, l’Elsa Lozano volava sobre les tanques a la prova dels 220mt i aconseguia entrar a la final amb una marca de 36.56 (mmp).

Arrivaben les 4 darreres proves, les llargues: 3000mll IM / IF i 3000mm IM /IF. Teníem un atleta en cada una d’elles i cap d’ells ens va deixar indiferents. L’Anna Rovirosa i l’Alejandro Gutiérrez als 3000mll feien una cursa extraordinària baixant les seves marques 20″ i arribant en la 9a posició. Tots 2 classificats, 11.52.94 per l’Anna i 10.51.34 per l’Alejandro. El Pau Calatayud al 3000mm IM, no volia ser menys i també feia un marca 23″ per sota de la que tenia. Entrava 6è amb una marca de 17.05.03. Per últim la Griselda Serret, control.lant la carrera de principi a fi entrava primera amb una marca de 16.32.63.

La tarda acabava amb una balanç de 6 atletes classificats sobre 8 possibles.

A nivell de resultats, la jornada d’ahir va ser inmillorable, però sobre tot, volem destacar la qualitat humana dels nostres atletes. Com han afrontat la competició, amb ganes, il·lusió, caracter i concentració, és de lloar però veure’ls com s’animaven i recolzaven els uns als altres en cada una de les proves és de nota. Aquest és l’esperit que, al cos tècnic d’aquest petit però gran club, més ens omple.

ENHORABONA A TOTS!!! EL DIA 10 DE JUNY HI TORNEM…..

Us deixem els enllaços dels resultats del campionat:
Resultats Infantil
Resultats Aleví
Resultats Benjamí

You may also like...