Els nostres cadets de martell, al Campionat d’Espanya

Sandra PizarroAquest cap de setmana s’ha disputat el XVI Campionat d’ Espanya Cadet a Múrcia i dos atletes del Runners El Vendrell s’havien guanyat el dret de participació assolint les mínimes exigides per la RFEA.

Curiosament els dos representant baix penedesencs eren dos llançadors de martell. L’Àlex Sala, que debutava en un campionat d’Espanya, millorava la seva marca personal amb un registre de 46’92 m que li valia la 7a posició. La Sandra Pizarro participava per segon any consecutiu en el campionat estatal i havia estat 4a classificada al Campionat de Catalunya. Va aconseguir una marca de 40’54 m i era 14a classificada.Alex Sala

Amb aquesta competició, el Club d’Atletisme runners elvendrell posa punt i final a la temporada, tot esperant que un dia no molt llunyà arribin les millores a la instal·lació en la que entrenen aquests joves atletes. Unes instal·lacions que hores d’ara són indignes dels temps que corren, indignes d’una capital de comarca i, sobretot, indignes d’uns atletes que ja fa anys que s’esforcen amb una constància que els permet, malgrat tot, assolir fites molt lloables.

You may also like...