• Dg. ag. 14th, 2022

IMG_0582Són les 08:30h d’un diumenge fred i davant les fonts de Montjuich s’hi apleguen mils de corredors que donen color al passeig Maria Cristina de BCN. Estem davant d’una nova edició, la 94a, de la clàssica Jean Bouin. La matinal comença amb les proves open de 5km i 10km, on hi participen la Marta Ustrell, la Judith Muñoz i la Noelia López. Les deixem a la sortida, quan la prova és a punt de començar i, la comitiva dels nostres petits es desplaça en metro fins a Arc del Triomf. Allà hi ha l’arribada dels 5k, prova en la que hi participen les nostres representants.

Tot just acabem d’arribar i comencen a passar els primers atletes, tant del 5k com del 10k. Mentre esperem l’arribada de les nostres atletes, anem animant els corredors que van passant. I de sobte:
– mireu, aquell és dels runners!! – criden els nens.
– a on? (costa distingir la nostra samarreta entre la marea de samarretes grogues i verdes)
– allà, allà!!!
– ah si!!
– l’animem amb força: Vinga Sergi!!!!

És el Sergi Martí, que passa pels 5k a molt bon ritme i que, finalment, acabaria els 10k en un temps de 35’10”.

I entre aplaudiments i crits d’ànim dels nostres, arriben la Marta, seguida de la Judith i de la Noelia, amb uns temps de 28’34”, 29’21” i 30’02”, respectivament. La nostra claca es sent amb força: tothom que estava allà ja coneix els runners elvendrell.

Ara toca tornar cap a Montjuich, on ens espera la segona part de la matinal, les proves federades. La primera en córrer és la Marta Hita a la prova Junior F, què, malhauradament, no pot finalitzar els 3.300m de recorregut per uns dolors abdominals. A partir d’aquell moment, les proves es van succeïnt una darrera l’altra:

img_ppunti_20171126-162511_imagenes_md_propias_ppunti_171126jeanbouin390-kr3C--980x554@MundoDeportivo-WebFoto: Mundo Deportivo

  • Benjamí Masculí: l’Adrián Carrasco i el Martí Calatayud protagonitzen el gest del matí: s’esperen a la recta d’arribada per entrar a meta junts i agafats de la mà. 57a i la 58a posicions per a ells amb un temps de 5’14”
  • Aleví Masculí: el Jose Sánchez ens deixa impressionats. Completa els 1.200m amb un temps de 4’07” i entrant en 9a posició.
  • Aleví Femení: La Marta Gutiérrez, no vol ser menys i, amb un temps de 4’31”, finalitza els 1.200m en la 7a plaça. Espectacular la seva cursa.
  • Infantil Masculí: el Pau Calatayud i el Jordi Pizarro s’enfronten amb ganes als 2.400m del recorregut. El Pau surt fort en la primera volta i ho nota en la segona: entra en la 39a posició amb un temps de 9’07”; el Jordi amb una cursa constant entra el 79è amb un temps de 10’06”.
  • Aleví Femení: l’Ainhoa Carrasco, inverteix un temps de 4’57” en completar la volta de 1.200m entrant a meta en la 56a posició.
  • Cadet Masculí:l’Alejandro Gutiérrez entra a meta en 29a posició, completant, després de 3 voltes al circuit, els 3.600m amb un temps de 12’55”

El matí ens ha passat volant i, sense adonar-nos-en, són les 14:00h. Hem pogut gaudir d’una jornada de curses fantàstica i d’un ambient inmillorable. L’any vinent, hi tornarem.