Yolanda Rodríguez subcampiona de Catalunya de 10km marxa en ruta

IMG_1118Durant el transcurs del Gran Premi de Marxa Ciutat de Viladecans, la Yolanda Rodríguez s’ha proclamat subcampiona de Catalunya de marxa en ruta en la categoria Máster F35 fent marca personal amb un temps de 1h09’14” i rebaixant en més de 10′ la seva anterior marca. Els propers objectius són el Campionat de Catalunya de 5km, en el que correrà a casa (GP de marxa del Vendrell), el Campionat d’Espanya (Burjassot) i l’Europeu de 5km que es cel.lebrarà en el mes de març a Madrid.

A banda de la Yolanda, els nostres marxadors han tingut un paper destacat en aquest Gran Premi. La Griselda Serret i el Pau Calatayud amb dominat 3000mm infantil (S14) entrant en 1a posició amb un temps de 16’38” i 16’51” respectivament. També, en la prova infantil, l’Ainhoa Carrasco, amb un temps de 19’01”, s’ha quedat a tant sols 1″ de la mínima pel Campionat de Catalunya a l’aire lliure. La Nayara Amorós (19’35”) i la Dina Mssiad (20’18”) han completat la nostra participació en aquesta categoria.

Pel que fa als Benjamins (S10), l’Adrián Carrasco, primer i el Martí Calatayud (2n) també han pujat al podi en la seva prova, els 1000mm.

En resum, gran paper dels nostres atletes en aquesta prova emeblemàtica del calendari català de marxa en ruta.

You may also like...