5 podis al Campionat de Catalunya de marxa en ruta


El Campionat de Catalunya de marxa en ruta individual i per equips cel.lebrat a la Platja de la Mar Bella ha esdevingut una jornada històrica pel club d’atletisme runners elvendrell. Els nostres atletes han aconseguit pujar al podi un total de 5 cops en aquest Campionat.
La jornada començava amb la participació de l’Anna Lopez a la categoría S16F. Ss’enfrontava per primer cop a la distància dels 5000mm i finalitzava en una meritòria 19ª posició amb un temps de 35’27”.

A continuació, competien, en el 3000mm, la Griselda Serret, la Nayara Amorós i l’Ainhoa Carrasco en categoría S14F. La Griselda, dominant la prova de principi a fi, entrava en primera posició i es proclamava Campiona de Catalunya amb un temps de 15’35”, marca personal i record del club de la seva categoría. La Nayara i l’Ainhoa, entraven en 20a i 21a posició amb el mateix temps , 19’38”, el que servia per que pujessin al tercer calaix del podi per clubs en la seva categoría, només superades per Gavà i Viladecans, dos entitats amb un gran historial en aquesta disciplina.

En el 3000mm S14M, era el torn del Pau Calatayud, que, com la Griselda sortia marcant el ritme de la prova. A manca d’un kilòmetre, el Pau i l’atleta del Viladecans, Àlex Cemborain, lideraven la prova que, finalment, ha guanyat aquest atleta. El Pau entrava segon i es proclamava subcampió de Catalunya amb 16’13”, marca personal i record del club en la seva categoría.

En la darrera prova, el 1000mm en categoría S10M, teníem els nostres dos darrers participants, l’Adrián Carrasco i el Martí Calatayud. En un final d’infart en el que a manca de 50m anaven 4 atletes junts, els nostres han aconseguit entrar en 1ª i 3ª posició. L’Adrián, Campió de Catalunya amb un temps de 5’41” (marca personal i record del cub) i el Martí, 3r classificat amb un temps de 5’43” (fent també marca personal).
Un matí espectacular , ple d’il.lusió, emocions i alegría. Més enllà dels resultats, ens quedem amb els crits d’ànim, les abraçades de complicitat, l’ambient i els bons moments que hem passat i que dificilment oblidarem/oblidaran.

You may also like...