Sonia López y Yolanda Rodríguez podis al Campionat de Catalunya máster

El passat diumenge,18 de febrer, es va cel.lebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya Máster en pista coberta. Per part dels runners elvendrell, participàven la Yolanda Rodriguez i la Sonia López, ambdues en categoria F35. La Sonia feia dues proves de velocitat, els 60mll, on es va proclamar Campiona de Catalunya amb una marca de 8″64 i els 200mll, on amb una temps de 29″03, entrava en segona posició. Dues medalles i dues marques personals que li donaran confiança de cara al Campionat d’Espanya que es cel.lebra d’aqui 2 setmanes a Salamanca.

La Yolanda, per la seva banda, competia en els 3000m marxa en els que aconseguia, fent marca personal amb un temps de 19’00″28, entrar a meta com a Subcampiona de Catalunya. Les seves properes fites són el Campionat d’Espanya de 10km a Burjassot, el proper cap de setmana i l’Europeu a Madrid, a finals del mes de març.

Enhorabona!!!

You may also like...