Un or i un bronze als campionats de Catalunya S14 en pista coberta

Gran cap de setmana pels atletes SUB14 en el Campionat de Catalunya de pista coberta en el que hem tingut la participació de 6 dels nostres atletes i on la Griselda Serret es penjava la medalla d’or als 2000m marxa i l’Anna Rovirosa el bronze en els 2000m llisos.

A la prova de marxa, la Griselda marcant el ritme en tot moment, dominava la prova des del principi i entrava a meta amb un temps de 10’15” (mmp). També hi participàven l’Ainhoa Carrasco, 10a classificada amb un temps de 12’01” (mmp) i el Pau Calatayud que patia la desqualificació a manca de 2 voltes pel final i quan anava classificat en segon lloc.

En els 2000m llisos, l’Anna Rovirosa es mantenia sempre en les posicions capdavanteres i, amb una molt bona marca de 7’06” (mmp) aconseguia entrar en tercera posició i penjar-se la medalla de bronze.

També participàven en aquest Campionat el Dani Pizarro en llençament de pes, 6è classificat amb un millor llançament de 9.29 (mmp), la Mar Lozano amb 1.36m (mmp) en salt d’alçada es classificava en 8a posició i amb 10″86 (mmp) a les semifinals dels 60m tanques no aconseguia passar a la final. En aquesta darrera prova, els 60m tanques, també hi participava la Griselda Serret, que patia una caiguada a la última tanca i acabava la prova amb un temps de 15″20. Poc després de la caiguda es refeia i aconseguia el títol als 2000m marxa.

En resum, ni la desqualificació del Pau Calatayud a la prova de marxa ni la caiguda de la Griselda a les semifinals del 60mt podran ennuvolar l’espectacular Campionat de Catalunya en pista coberta que han fet els nostres S14.

  • 9 atletes a la prèvia en un total de 13 proves i 6 classificats per la final en 8 proves.
  • 2 podis, 1 🥇i 1 🥉, un 6è, un 8è i un 10è llocs.
  • A més, tots els nostres atletes han fet marca personal en aquests campionats. La majoria per partida doble, a la prèvia i a la final.
  • I el més important, la unió, companyerisme i il.lusió que destil.la el grup.

You may also like...