• Dv. des. 9th, 2022

L’equip S12F es proclama Campió de Catalunya de relleus 3×600

Bynuskaelka

abr. 24, 2018

El passat dissabte 21 d’abril, a Camp Clar (TGN), les nostres S12 femenines participaven al Campionat de Catalunya de relleus. Dos equips ens representàven, el 3x600mll (Arantxa Martínez, Laia Guiral i Noa Miguel), i el 4x60mll (Ainoa Rodríguez, Arantxa Martínez, Laia Guiral i Noa Miguel) en un matí assoleiat i amb molt bon temps.

A les 9:35h començava l’aventura i la Noa no arribava. L’Arantxa i la Laia l’esperaven i ja s’havien posat a escalfar. Minuts més tard arribava la Noa amb un mig somriure, “ja estem totes” debien pensar les seves companyes. Cambra de requeriments, un parell de consells i a la pista.
El primer relleu era cosa de l’Arantxa. Sortia forta i molt valenta, passant els primers 200 metres en primers posició. Després ha sabut patir, arribant a donar el testimoni en 3a posició. A continuació era el temps per la Laia. Corrent de forma molt intel•ligent es va deixar avançar per la quarta competidora sense perdre de vista a les primeres classificades i ja en la recta final , en un sprint molt potent va donar el testimoni a la Noa en 2a posició.
Últim relleu per la Noa, sortia molt forta els primers 100 metres per després baixar el ritme, perdent dos posicions. Llavors en una contrarecta espectacular és posava en 2a posició tenint molt aprop a la corredora de l’Avinent Manresa. Ja a la recta final, la Noa treia la velocitat que la caracteritza i finalitzava el relleu en 1a posició.

Aquesta ha estat la primera medalla en la disciplina dels relleus pel club de la capital del Baix Penedès.