• Dv. des. 9th, 2022

Èxit de la nostra promoció al Campionat de Catalunya

Bynuskaelka

juny 15, 2018

Aquest passat dissabte, a Castellar del Vallès, els atletes de l’Escola del club d’atletisme runners elvendrell van aconseguir 6 medalles i 6 llocs de finalistes, el que suposa una fita històrica en la breu història de la nostra entitat. D’aquestes 6 medalles, 2 d’elles van ser d’or, 1 de plata i 3 de bronze.

El matí començava molt bé, amb l’Adrián Carrasco (S10) entrant en 3a posició als 1000m marxa en un sprint final d’infart i la Laia Guiral (S12), Campiona de Catalunya en salt de llargada fent marca amb un salt de 4.25m. A la mateixa prova, la Noa Miguel (S12) tenia problemes de talonament que no ens deixaven veure tot el seu potencial i, després d’un salt de 3.75m, es colava en l’11a posició.

A la mateixa hora, el Dani Pizarro (S14) s’enfrontava amb la seva primera prova de la jornada, el llançament de pes. 8a plaça per ell amb un millor llançament de 8.89m.

La jornada no podia anar millor, i un cop acabat el pes, teníem un respir fins les 12:15h, moment en el que començaven les semifinals de 80mll S14F i 60mt S12F. A la primera de les proves, l’Anna Bataller (S14), amb problemes amb els tacs de sortida, entrava en 7a posició a la seva semifinal amb un temps de 11″73 i no aconseguia classificar-se per la final.  En 60mt, la Laia i la Noa s’intercanviaven els papers. la Laia es quedava fora a l’entrar en 5a posició de la seva serie classificatòria mentre que la Noa passava a la final, entrant 1a a la seva semifinal. Ara tocava esperar fins el migidia.

Una mica abans de la final de 60mt S12F, començava el llançament de martell S14M, on hi participàven el Dani Pizarro, el Jordi Pizarro i l’Aleix Vidal. El Dani començava fort, fent marca en el segon llançament i situant-se en posicions de podi. El Jordi i l’Aleix, començaven amb més dubtes i per sota de les seves marques. Mentre transcorria la prova de martell, la Noa Miguel afrontava la final del 60mt S12F. Gran cursa de la Noa que es desestabilitzava al pas per la darrera tanca quan lluitava per una posició de podi. Finalment, entrava en 4a posició fent millor marca (10″25) que a semifinals. Encara amb el disgust a sobre, tornem al martell on les coses s’ajusten. El Dani (31.34m) i el Jordi (25.48m) han millorat els seu llançaments i, finalment, acaben 3r i 5è, respectivament. L’Aleix, amb una marca de 21.19m es classifica 10è.

Resum de la jornada de matí: 7 atletes, 10 proves, 3 medalles (1 or i 2 bronzes), 3 posicions de finalista (4t, 5è i 8è) i 4 posicions entre el 9è i el 13è classificat.  BRAVOOOO!!!

La tarda comença amb el martell S14F, on la Georgina Alabart, amb un llançament de 30.43m, marca personal, s’encarama fins la 5a posició final. A la mateixa hora, la Nayara Amorós (S14) llença javalina. Amb molèsties a la zona lumbar, no es pot  acostar a les seves marques i, amb un llançament de 19.42m, es classifica 10a.

Torn per la Mar Lozano (S14) en salt d’alçada. Concurs impecable fins el 1.37m, amb totes les alçades passades al primer intent. L’1.40m, en canvi, no aconsegueix superar-lo. 7a plaça per a ella. A continuació, la pilota S12F i el disc S14F. En pilota, lAinoa Rodriguez fa marca en els seus 3 llançaments i, es cola 9a amb una millor marca de 21.90m. En disc, la Nayara i la Georgina competeixen de nou fent un molt bon concurs. 5a i 11a classificades respectivament amb marca personal inclosa (21.64m) de la Nayara.

Hem finalitzat el concursos i només ens queden curses: 2000mll S12M i S12F, 3000mll S14F i 3000mm S14M i S14F. El José Sánchez i l’Ainoa Rodríguez, són els següents en participar en els 2000mll. El Jose entra 11è a meta amb un temps de 7’15”, molt a prop de la seva millor marca i l’Ainoa, tot i despistar-se i esprintar a manca d’una volta, entra 12a amb un temps de 7’42”, el que representa la seva millor marca personal.

Ens queden tres proves, que ens regalen tres podis. L’Anna Rovirosa (S14), en una carrera sensacional, entra en 2a posició en els 3000mll fent marca personal amb un temps de 10’53”. La Griselda Serret (S14), també amb marca personal 15’22”, es proclama Campiona de Catalunya en 3000m marxa, prova en la que el Pau Calatayud (S14) entra en 3a posició amb un temps de 16’29”. L’Ainhoa Carrasco, que també participava en aquesta prova de marxa, arribava a meta en 10a posició amb una temps de 18’15”, millorant la 12a posició de la jornada classificatòria.

Resum de la jornada de tarda: 9 atletes, 12 proves, 3 medalles (1 or, 1 plata i 1 bronze), 3 posicions de finalista (2 5è i 7è) i 6 posicions entre el 9è i el 12è classificat. Un cop més, BRAVOOOOO!!!

I això no és tot, per que la suma de totes les actuacions dels nostres atletes S14 va fer que en la classificació final per equips de la categoria S14, el club d’atletisme runners elvendrell es situés 8è classificat sobre un total de 66 clubs participants i 1r club de la provincia de Tarragona.

ESPECTACULAR!!!! ENHORABONA A TOTS ELS QUE HO HEU FET POSSIBLE!!!!!!!!!!

 

PD: en hauria agradat que l’Arantxa Martínez, atleta S12 classificada per les proves de pilota i 600mll, hagués pogut participar en aquest Campionat de Catalunya. Una inoportuna lesió al tormell la setmana abans la va deixar fora. Des d’aquesta crònica li volem fer arribar una forta abraçada.