• Dv. des. 9th, 2022

9 dels nostres atletes convocats al CAR de Sant Cugat

Bynuskaelka

nov. 26, 2018

6 anys després d’haver començat aquesta aventura comencem a veure els resultats de la nostra manera d’entendre l’atletisme. Treballem dur, però sempre el que toca a cada edat. La nostra filosofia és molt clara: no cremar etapes, evitar l’especialització primerenca i disposar d’un cos tècnic en continua formació.

9 atletes convocats (6 noies i 3 nois) en aquests controls de la FCA ens reforcen en el convenciment de que estem en el camí adequat i són el motiu pel qual seguim caminant.

La Nerea, la Griselda, la Nayara, la Georgina, l’Anna R., el Jordi, el Pau, el Dani i la Mar, juntament amb un dels nostres entrenadors, convocats a la sessió de “Valoració morfològica, condicional i de maduració somàtica” organitzada per la Federació Catalana d’atletisme. Com han gaudit!!

Menció especial per la xerrada dirigida als pares/mares que ha impartit el Mateu Cañellas. Excel.lent!!