• Dv. des. 9th, 2022

Samarreta i equipacions

Bynuskaelka

maig 22, 2012

Hola runners,
en els plans explicats durant la reunió informativa del passat divendres 11 de maig, hi havia l’intenció d’equipar el grup per tal de poder competir AMB UNA SAMARRETA QUE ENS IDENTIFIQUI. Abordarem la tasca d’equipar el grup en dues fases:

1. El primer pas és adquirir una sammareta técnica que suposi un cost mínim per cada un de nosaltres i que ens permeti identificar-nos fàcilment a les curses.
2. En un pas posterior, més endavant, es tractaria de cercar equipació de competició.

Les samarretes técniques de les que estem parlant són d’un estil i qualitat similar al que ens podem trobar com a obsequi en moltes de les curses en les que habitualment participem i el seu cost estarà al voltant dels 5 o 6 €. Cara a agilitzar al màximo la comanda, necessitem que ens confirmeu si esteu interessats o no en comprar l’esmentada samarreta. Per fer-ho podeu usar diferents vies:

– accedint al formulari següent: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai5gox92Q7RgdDNQTUo5VlR1dGtOTUFsbjFMYS1vaWc

– omplint el formulari:

[contact-form] [contact-field label=”Nom” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Talla” type=”select” required=”true” options=”XS,S,M,L,XL,XXL” /] [contact-field label=”Unitats” type=”text” /] [/contact-form]

En qualsevol cas, cal que indiqueu el vostre nom i cognoms, talla i nº d’unitats que voleu adquirir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.