Gran actuació en el Campionat d’Espanya S16, 1 broze i 1 posició de finalista

Molt bona actuació de les nostres atletes Griselda Serret i Anna Rovirosa en el Campionat d’Espanya S16 cel.lebrat a Gijón el passat cap de setmana.

Els 3000mm, on participava la Griselda, va ser una cursa amb emoció fins la darrera recta i on a manca de dues voltes el grup capdavanter el formàven 8 atletes. Els darrers 250m van ser decissius i la Griselda va saber afrontar-los amb molta valentia. Al final, medalla de BRONZE, rebaixant la seva marca en 33 segons i deixant-la en 14’13”. Aquest resultat s’afegeix a l’espectacular temporada realitzada aquest any.

L’Anna, tenia la dificultad de les semifinals. Participava als 1000mll i havia d’afrontar una eliminatòria dissabte a la tarda si volia passar a la final de diumenge. No ho va tenir fàcil, la seva serie va sortir lenta i només es va còrrer en els darrers 300m. Va treure tota la seva garra i va entrar quarta amb un temps de 3’05, marca que li va servir per accedir a la final per temps. El diumenge es va trobar amb una altra carrera tàctica on es va còrrer molt en el darrer 400m. El cansanci del dia anterior es va notar, però, tot i així ho va lluitar fins el final i va entrar desena amb un temps de 3’07”. Fantàstic resultat i fenomenal temporada la realitzada per l’Anna.

APLAUDIM i FELICITEM la GRAN temporada que han fet les nostres atletes.

You may also like...