• Dg. ag. 14th, 2022

Carolina Menendez Sub-Campiona d’Europa Màster als 2000 obstacles W45

Bynuskaelka

set. 17, 2019

Durant la passada setmana, es va disputar el Campionat d’Europa d’atletisme Màster a l’aire lliure a Itàlia. 337 van ser els atletes de l’estat espanyol inscrits a un campionat que va comptar amb 4.457 participants de 43 països, sent així el quart país per darrera d’Italia, Alemanya i Gran Bretanya

El Club d’Atletisme Runners elvendrell ha estat representat per la Carolina Menéndez a la prova de 2000 Obstacles W45.

L’atleta dels Runners elvendrell, despres d’un ajustat final al sprint, va aconseguir coronar-se sub-campiona d’europa máster a la categoría W45 amb una marca de 8’08”58’” aconseguint així un gran èxit pel club amb aquesta medalla de plata.

La resta del podi el van completar la nacionalitzada anglesa Anna Ramos Villaverde amb 8’06” medalla d’or i l’alemanya Gabriele Artman amb 8’10” i medalla de bronze.

Tot el podi decidit en només 4”, el que reflexa la competida i ajustada cursa i dóna més valor la plata de la Carol.

És un orgull pel nostre club comptar amb atletes d’aquest nivell, club que com sap tothom basa la seva activitat en la promoció de l’atletisme des de la base amb la seva escola, però que també compte amb un grup d’adults que es mostra competitiu a tots els nivells des del popular als campionats de nivell com aquest Europeu Màster.