Campionat de Catalunya de marxa en ruta 2020

Els nostres atletes van participar el passat diumenge 2 de febrer al Campionat de Catalunya de Marxa de Promoció Individual i Clubs que es duia a terme a Badalona; on també hi tenia lloc el Campionat de Catalunya 10km de Marxa Màster.

Més de 250 atletes de diferents categories i clubs van competir a Badalona. el nostre club hi va participar amb un total de nou atletes, que en alguns casos van aconseguir pujar al podi.

Així, la jove atleta Griselda Serret, que competia en categoria Sub16, va aconseguir endur-se la medalla d’or amb un temps de 25’45” i proclamar-se campiona en la seva modalitat, de cinc quilòmetres. En aquesta categoria també hi corrien Ainhoa Carrasco (13a) amb 30″14 (a un 1″ de la seva millor marca) i Pau Calatayud (5è) amb un temps de 28’07, que suposava una nova mmp per a ell .

El Martí Calatayud (S12) que competía juntament amb l’Adrián Carrasco en la modalitat de 2 quilòmetres, van aconseguir unes meritòries medalla de bronze i setena plaça respectivament.

Pel què fa als atletes de categoria Sub10, la Júlia López va aconseguir la tercera posició en la cursa d’un quilòmetre amb un temps de 6’ 26”; i Olivia Royo catorzena amb un temps de 7’ 29”.

L’atleta veterana Yolanda Rodríguez va competir en el Campionat de Catalunya 10km de Marxa Màster i es va penjar la medalla de plata amb un temps d’1h 3’ 29”. Anna López, que participava en els 10k del GP de Marxa va aconseguir la novena posició en la seva categoria corrent els 10km amb un temps d’ 1h 05’ 04”

You may also like...