• Dv. des. 9th, 2022

OR i PLATA al Campionat d’Espanya de marxa d’Hivern de Promoció i Màster

Bynuskaelka

des. 11, 2020

El passat diumenge 6 de desembre de 2020 i després de molts mesos sense competició, Getafe va tenir el privilegi de viure el retorn de la marxa atlètica en ruta, amb la cel·lebració del X Campeonato de España de Marcha de Invierno de Promoción y Master, conjuntament amb el clàssic XXII Trofeo de Marcha AD Cerro Buenavista.

El circuit situat a l’Avinguda Juan Carlos I de Getafe va ser testimoni del gran paper que van tenir les nostres atletes Griselda Serret, Yolanda Rodriguez i Anna López així com el petit Martí Calatayud

La primera en participar va ser la Yolanda Rodriguez en la competició Màster, on es va alçar amb el SUBCAMPIONAT en la categoria F40 invertint un temps de 1h02’12” (mmp), només superada per Ruth Rueda (Carbonero Castro), amb una marca de 59’16”.

La Griselda Serret, en els 3 km S16F s’alçava amb el títol de CAMPIONA d’ESPANYA després de completar la prova amb un temps de 14’36”. La plata i el bronce van ser respectivament per Isabel Garcia Sánchez (Ohmio Arahal), 14:46, i Marta Garcia Llorente (Cehegin Atletismo), 14:49.

En el Trofeo de Marcha AD Cerro Bonavista, Martí Calatayud va entrar en 2a posició, medalla de plata, en els 2km de la categoria sub-12, amb un temps de 12:29 i, en la prova Femenina ABS del Trofeu, l’Anna López feia mmp amb un temps de 1h00’59” i obtenia la mínima pel Campionat d’Espanya en ruta en categoria S18.