• Dv. des. 9th, 2022

2 medalles a l’Estatal de Marxa en ruta de Sevilla

Bynuskaelka

febr. 19, 2021

SEVILLA 14.02.21 – CAMPIONAT D’ESPANYA DE MARXA EN RUTA 50km i 35km, Màster 20km i Federacions 5km S16 i 10km S20.

Espectacular cap de setmana el viscut a Sevilla amb els nostres marxadors, tancant la temporada en Ruta de manera excepcional. El nostre club estava molt ben representat amb la Yolanda Rodriguez (Màster F40), la Griselda Serret i l’Anna López (S18F) i l’Ainhoa Carrasco (S16F).

La primera en sortir, i quan encara no havia sortit el sol, a les 08:05am, era la Yolanda Rodriguez. S’enfrontava al seu segon 20k. Sortia amb una marca de 2h14′ feta a Torrevieja l’any abans i on havia aconseguit la 6a plaça. Aquest cop, millorant en 5′ la seva marca, entrava primera i es proclamava CAMPIONA D’ESPANYA amb un temps de 2h09’19”. Espectacular!!!

A la prova de 10k S18F, la Griselda Serret entrava en 3a posició amb una magnífica marca de 52’02” que li valia per penjar-se el BRONZE individual de la seva categoria i puntuar com a 3a atleta de la selecció catalana femenina S20 a la linea de meta. Com a integrant de la Selecció Catalana es va endur la medalla de PLATA just per darrera de la selecció de la Comunitat de Madrid.

L’Anna López també participava en els 10k S18. Arribava a la prova tot just sortint d’una lesió que li va impedir rendir al seu nivell. tot i així, va lluitar fins el final i va obtenir una meritòria 38a posició.

La darrera en entrar en acció va ser l’Ainhoa Carrasco en els 5k S16F. Competint molt regular durant tota la prova, es va treure l’espina de l’autonòmic del Vendrell on havia fet un temps de 31’39”. En aquesta ocasió, amb un temps de 30’04” i una 41a posició, la cara de satisfacció a la linea de meta ho deia tot.

Enhorabona a totes i al seu entrenador, Sergi Calatayud, per la temporada en ruta que heu fet.