• Dv. des. 9th, 2022

Triatló de Cadaqués

Bynuskaelka

juny 18, 2012

Aquest cap de setmana també hem tingut representació a la Triatló de Cadaqués, prova per relleus en la que van participar el Xavi Cucarella i l’Àlex Vilches. Aquí us deixem la seva crònica

La part de natació la va completar l’Àlex amb una bona actuació,  amb una eixida confusa per la organització . La cursa en bici, feta per la nostra amiga Eva, va ser demoledora i infernal, moltes punxades i caigudes en un circuit super tecnic on els participants aplegaven asfixiats, i amb les bicis amb les rodes punxades i desfetes. La va completar en 2:02 baixant en 20min el temps que tenia de marca en els entrenaments.

En quan a la carrera, destacar el paratge únic pel qual es va disputar tota la prova; portava jo el xip i l’Àlex me va acompanyar corrent tota la cursa. Circuit on els primers 700m/1km eren molt tecnics per les roques del cami de ronda, que sabia que seria el meu punt fort respecte a possibles rivals perque me’l coneixia perfectement i en este tram vam adelantar a 3 equips de relleus, tot i que en un adelantament vaig caure al trepijar mal un roca i vaig tenir sort de no anar-me’n cap a baix. Despres el recorregut era continuament de pujades i baixades i no et permitia portar un ritme de carrera i respiracio, aixo junt al sol del migdia va fer que tingues una pajara i l’Àlex va estar al costat per que no perdés massa el ritme, recuperacio i ultim tram de una pujada llarga de 600 metres i continua per acabar baixant a port lligat i firmar 22 minuts en algo, 3 menys que a les proves que havia fet.

Dia xulo, en esport, amics i un lloc magic. Ara a preparar la següent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.