• Dv. des. 9th, 2022

V Edició de la CORREGUDA A LA FRANCESA

Bynuskaelka

jul. 2, 2012

Us informem que la Comissió del Barri de França del Vendrell organitza:

El proper diumenge 8 de juliol la “V Edició de la CORREGUDA A LA FRANCESA”, una cursa de caire popular que es corre al Vendrell en motiu de la celebració de les Festes dels Barris, en concret del nostre Barri de França.

Hi ha tres categories: grans, mitjans i petits, de manera que podeu venir a córrer i portar els més menuts de la família perquè la corrin. Els grans corren 1 km, que és tot el carrer Roquetes en baixada i cames ajudeu-me, una distància molt divertida per veure fins on arriba la vostra explosivitat. Després es corre els mitjans i finalments, els petits, o sigui que podreu veure’ls córrer un cop hagueu acabat.

Al finalitzar es donen premis i obsequis i se sortegen coses, o sigui que podeu marxar d’allà amb alguna que altra sorpresa! El gimnàs Record també oferirà un petit espectacle per ballar.

Diumenge a les 7 inscripcions a la Lira del Vendrell. És una cursa popular però segur que molts de vosaltres trobeu al·licients per venir a picar-vos, doncs entre els primers hi ha hagut nivell els últims anys.

Esteu tots convidats a participar a la cursa i a disfrutar dels actes que organitzem diumenge i dilluns al nostre barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.