• Dv. juny 24th, 2022

Josc Esportius Escolars de Catalunya: Cros de Calafell 02.12.2012

Bynuskaelka

nov. 2, 2012

NOVA DATA DEL CROS DE CALAFELL –> 02/12/2012

El proper diumenge, 11 de novembre es cel·lebrarà als Parcs de la Sinia i El Vilarenc de Calafell el primer cros escolar de la Fase Comarcal 2012-2013.

En aquest enllaç “Recorregut i horaris CROS CALAFELL” hi podreu trobar l’informació sobre horaris, circuits,…

La recollida de dorsals es realitzarà el dijous, al finalitzar la sessió d’entrenament, i el mateix dia de la cursa. Busqueu-nos prop del punt d’arribada, muntarem un punt de trobada del club.

A continuació us indiquem una serie de consells pràctics que us poden ser d’utilitat a tots els que no esteu habituats a aquest tipus d’esport.

  • Primer de tot, recordeu que es tracta d’una festa de l’esport per la canalla i que heu de fer el possible per que els vostres fills gaudeixin de la jornada, independentment del resultat final a la prova.
  • Arribar amb un mínim de mitja hora d’antel·lació a la sortida de la cursa del nen, temps suficient per recollir el dorsal i fer l’escalfament sense presses
  • Que els nens facin un esmorçar lleuger unes dues hores abans de la sortida, intentant evitar la llet (és de dificil digestió). La podeu substituïr per sucs.
  • Posar l’equipació del club al nen (entregarem les samarretes aquesta setmana). Fem equip i facilitem que sigui més fàcil la seva localització en cas de pèrdua.
  • Cal escalfar 10 -15 minuts abans de la sortida corrent suau una miqueta i fent eestiraments amb ells. Cal que els muscles estiguin preparats per l’esforç posterior.
  • Si fa calor, veure petits glops d’aigua, abans de la prova.
  • Quan el nen arribi a meta posar-li una jaqueta o similar a la part superior i donar-li una mica d’aigua i un bon esmorçar.
    Sigui quina sigui la posició del nen(a) a l’arribada, no dubteu en felicitar-los.
  • Manteniu-vos sempre darrera les cintes de senyalització per tal de no ser un obstacle pels corredors. Som espectadors i hem de comportar-nos com a tals encara que sigui el nostre fill(a) qui estigui participant en aquell moment.

Al final de la jornada es celebrarà una cursa per als majors de 18 anys, inclosos pares i mares. Us animem a participar-hi.

BONA SORT A TOTS/ES, GAUDIU DE L’ESPORT!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.