• Dv. des. 9th, 2022

Endavant!

By

febr. 14, 2012

Bones!….Com va la setmana?…Una mica freda, oi?

Veient els comentaris de la gent i després de parlar amb altra gent…fico els següents punts per a que feu les vostres aportacions.

1)  Seria important quedar un dia tothom, bé per sortir a córrer o bé per fer una cervesa com bé apunta el nostre company Lluís per tractar el que volem fer …

Aquest dijous a les 20:30 com ho teniu per fer una cervesa a la barretina…, tota pedra fa pared i si som un quants ja anirem fent….

2)Prenem nota de la raó que ens dona l’ amic @xsanjuan per allò de ser correctes amb el nom de la vila.
Club Running El Vendrell.

3) Penseu que hem de ser més oberts i canviar “running” per “athlètic”?, pensant  que igual hi ha gent que vol fer caminades, trail, triatló…i així tots pertanyer al mateix club

4) Algú pot contactar amb algun membre dels “Corredors de fons” o del “Club Athlètic Vendrell” per veure si estan fent alguna cosa o si voldrien col·laborar amb la idea aquesta?

A la part de baix del bloc, he enllaçat un symbaloo ( amb molts enllaços de pàgines relacionades amb el running). Està obert a tothom i també podeu proposar pàgines.
Entenc que és complicat quedar amb tota la gent, així que us agrairia que féreu totes les vostres aportacions per aquí , deixant sempre el vostre nom al final del comentari.

Anem fent gran la llista…

@Albertcamara
@xsanjuan
@Alf_Red73
@Lluiscamell
@salvadorsanabra
@air3ag (Gabri)
@PereSallent
@jordibargallo
– Marti Alonso Urgell
– Eduard Abella
– Christian Toldrà
– Miguel Alonsi
– @marcmes3
– Jordi Feliu
– Roger Porta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.